diumenge, 25 de gener de 2009

Lost is back!!!


Qui em coneix de tota la vida sap que des de sempre he set una addicta a les sèries de TV. He de confessar que no hi ha res més fàcil per jo que enganxar-me a una sèrie: basta que en vegi un capítol un dia i ja està, ja s'activa no sé quin mecanisme que fa que se'm produeixi una necessitat imperiosa de seguir sabent què els passa a aquells personatges. Ara, n'hi ha que m'han enganxat més i d'altres, menys.
No recordava jo que m'agafàs tanta dèria amb una sèrie des que, quan tenia uns quinze anys, em vaig convertir en una Dawson'screekaddicta. I mira que ara que hi pens, eren un poc repel·lents aquella colla, sobretot la parelleta Dawson-Joey. Però bé, jo era joveneta i no tenia coneixement...
Actualment la meva dèria és Lost, una sèrie que em té totalment enderiada. I ara més, perquè ha començat ja la cinquena temporada, de la qual ja he vist els dos primers capítols. Com que sé que hi ha molta gent que encara no els ha vist (o que encara no han arribat a la cinquena) no desvetllaré cap cosa concreta. Només us diré que són dos capítols bons (no diré fantàstics, ho tenc reservat pel capítol final de la tercera temporada, que, des del meu punt de vista, és el millor final de temporada ever vist on television) i que, al·leluia, comencen a donar-nos respostes sobre what the hell is going on this f.. island. Però no us emocioneu, perquè també es generen nous misteris, apareixen nous personatges... Genial.
I us demanareu què té d'especial aquesta sèrie? No sé exactament què és però és tan gran, tan genial, està tan ben feta (guionísticament parlant) que fa que et creguis coses que passen que en una altra sèrie diries: "Sí, home, i què mes?? -altrament dit "Yes, man, what more?"-. És una sèrie que és capaç de fer-me asseure al sofà, posar el capítol que toqui i pensar: "Va feu amb mi el que volgueu, expliqueu-me el que vulgueu" perquè saps que disfrutaràs.

1 comentari:

pepinho8 ha dit...

Totalment d'acord!
Excepte que has de veure s'episodi final de Six Feet Under. Jeje